Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У заяві на єдиний податок слід зазначити про свій намір здійсненювати ЗЕД

Реклама

Якщо господарюючий суб'єкт бажає перейти на єдиний податок та здійснювати ЗЕД, у заяві про застосування спрощеної системи оподаткування слід заповнити тільки графу "Область, район, населений пункт", в якій зазначається: "Виконання робіт чи надання послуг за межами України (експорт)" та/або "Поставка товарів за межами території України (експорт)".

Інші графи поля 6 Заяви не заповнюються.

Якщо ФОП вже зареєстрований платником ЄП і просто має намір розпочати ЗЕД заповнену таким чином заяву слід подати з позначкою "Внесення змін".

Докладніше про "Порядок реєстрації платником єдиного податку" можна з модуля "Ситуації". Для отримання доступу до професійної аналітики та інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішайте скористатися тестовИм доступом і оцініть зручність та швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 107.01 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Більше відповідей ДПС на запитання платників податків з усіх напрямків податкового законодавства читайте в модулі "База податкових знань" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся для цього тестовим доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини