Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податковий розрахунок вчасно поданий за філію, але не за підприємство: який тип форми вказати

Реклама

ДПС вказала, який тип форми зазначає юридична особа у податковому розрахунку з додатками 1 та 4ДФ, який вона подає за себе після закінчення встановленого строку, якщо окремий податковий розрахунок за відокремлений неуповноважений підрозділ подали вчасно.

Якщо податковий розрахунок подають за звітний (податковий) період перший раз, то у рядку 011 його заголовної частини позначають тип "Звітний".

У свою чергу податковий розрахунок з типом "Уточнюючий" подають після закінчення строку подання податкового розрахунку з типом "Звітний" та/або "Звітний новий". "Уточнюючий" податковий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.

Тому, коли окремий податковий розрахунок за відокремлений неуповноважений підрозділ подали у встановлені строки для його подання, а такий розрахунок з додатками 1 та 4ДФ за себе не подавався, тоді після закінчення строку податковий розрахунок подається із зазначенням типу форми "Звітний".

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 201.06.01 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Де бухгалтеру знаходити відповіді на робочі питання? У системі LIGA360: Бухгалтер зібрано 1,4 тисячі алгоритмів дій та інструкцій. Придбайте систему прямо зараз та завжди майте роз'яснення експертів під рукою.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини