Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як вказувати код КОАТУУ в додатку 4ДФ – ДПС

Реклама

До податківців звернулись із запитом щодо того, який код Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць потрібно зазначати у рядку 032 Розрахунку та додатка 4ДФ до нього, якщо для об'єкта передбачено декілька рівнів.

На це податківці зауважили наступне. У рядку 032 додатка 4ДФ до Розрахунку, який подається податковим агентом за його відокремлений підрозділ, зазначається код за Кодифікатором за місцезнаходженням такого відокремленого підрозділу (пп. 1 п. 4 розд. IV Порядку).

Отже, для заповнення рядка 032 Додатка 4ДФ знаходимо в Кодифікаторі назву об'єкта (наприклад, Ковель), визначаємо категорію об'єкта "М" (місто), яке відповідає четвертому рівню, а саме UA 07060190010068509.

Докладніше про звітування по виплачених фізособам доходах читайте в матеріалі сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" "Додаток 4ДФ до Податкового розрахунку: алгоритм заповнення".

Для ознайомлення скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 103.25 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Святкуйте День бухгалтера й аудитора разом з ЛІГА:ЗАКОН. До свята ми проводимо дослідження “Індекс легкості бухгалтерів” та премію "Вибір бухгалтера”. А 16 липня ми оголосимо результати на форумі й розіграємо призи серед учасників. Деталі за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини