Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС може не врахувати вже прийняту "розблокувальну" таблицю: за яких умов

Реклама

Головне управління ДПС у Київській області нагадує про право подати до ДПС таблицю даних платника ПДВ у разі блокування ПН/РК.

В такому випадку комісія регіонального рівня розглядає Таблицю з поясненнями упродовж 5-ти робочих днів після її отримання. Надалі буде прийняте рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке надсилають платнику податку. У рішенні про неврахування Таблиці в обов'язковому порядку вказують причину такого неврахування.

Однак, коли до контролюючого органу надійшла податкова інформація, яка свідчить про надання недостовірної інформації в Таблиці, яка вже врахована, у т. ч. в автоматичному режимі, тоді комісії контролюючих органів можуть прийняти рішення про неврахування Таблиці. Про такий факт платнику ПДВ надсилають відповідне рішення.

За платником ПДВ залишається право подати повторно Таблицю з поясненнями для розгляду комісією регіонального рівня та прийняття відповідного рішення.

Також користуйтеся публікаціями "Таблиця даних для розблокування ПН/РК" та "Неприйняття таблиці даних: практика оскарження" в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини