Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При переході зі спрощеної на загальну систему податкові збитки не враховують

12 липня 2021, 17:05
256
0
Реклама

Чи має право платник податку на прибуток, який перейшов зі спрощеної системи, зменшити фінрезультат на суму від'ємного значення об'єкта оподаткування, що обліковувалось у нього до переходу на спрощену систему?

Ні, наполягають податківці. Такий платник не має права зменшити фінрезультат на суму збитків, що обліковувалось у нього до переходу на спрощену систему.

Річний податковий (звітний) період для такого платника буде як у новоствореного - починається з дати переходу на загальну систему та закінчується 31 грудня такого року.

Докладніше про "Різниці, на які коригується фінансовий результат, для визначення податку на прибуток" можна дізнатися з ресурсу Довідники. Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішайте скористатися тестовИм доступом і оцініть зручність та швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення ГУ ДПС у Запорізькій області.

До Дня бухгалтера ЛІГА:ЗАКОН має щедрі подарунки. До 16 липня діє спеціальна пропозиція на цифрові рішення LIGA360 для бухгалтерів. Заходьте за посиланням та дізнавайтеся про умови першими.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини