Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до Правил дорожнього руху – постанова КМУ

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 14 липня 2021 р. № 721 вніс зміни до Правил дорожнього руху. Передусім в них з'явиться новий термін "дорожня станція патрульної поліції". Його пояснення наступне: позначена дорожнім знаком 6.10 ділянка місцевості поблизу проїзної частини дороги з розташованою на ній будівлею або іншою спорудою, призначеною для перебування в ній поліцейських патрульної поліції під час несення ними служби. Відповідно у ПДР буде й новий дорожній знак - "Дорожня станція патрульної поліції". Він прийшов на зміну знаку "Пост ДАІ".

Також у підрозділі "Інформаційно-вказівні знаки" змінили вигляд інформаційно-вказівного знаку "Покажчик загальних обмежень швидкості".

Як бухгалтеру встигнути за щоденним потоком інформації? Зарплата й кадри, податки, бухоблік - ексклюзивну аналітику щодо цих питань ви отримаєте у LIGA360. Скористайтеся спеціальною пропозицією ЛІГА:ЗАКОН до Дня бухгалтера. Тільки у липні ми надаємо цифрові рішення для бухгалтерів на вигідних умовах. Заповніть заявку, щоб отримати персональну знижку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини