Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні осучаснять ЦНАП та збільшать кількість "Дія" Центрів

Реклама

Уряд прийняв постанову, яка дасть поштовх для модернізації мережі центрів надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП або Центр), покращити доступ до адмінпослуг та розширити кількість сервісів у Центрах.

Документ передбачає зміни до Примірного положення про ЦНАП та Примірного регламенту ЦНАП, а також передбачає появу нових Дія Центрів.

Дія Центри - це комфортні та інклюзивні приміщення, клієнтоорієнтовані адміністратори, що пройшли навчання, цифрові інструменти, що пришвидшують сервіс.

Тепер відвідувачі зможуть впливати на якість послуг у Центрах, Зокрема, в кожному ЦНАП можна буде знайти QR-код із формою-опитувальником для відгуків.

Штат працівників, кількість місць для очікування та площа простору в Центрах формуватимуться, зважаючи на кількість жителів територіальної громади.

ЦНАП зможуть запровадити додаткові сервіси - безоплатну правову допомогу, приймання головою територіальної громади та консультації підприємців у межах проекту Дія. Бізнес.

Додатково можна буде скористатись адмінпослугами навіть вдома. Постановою врегульовані особливості надання сервісів "Мобільний адміністратор" та "Мобільний центр". Таким чином адміністратори надаватимуть послуги людям без прив'язки до офісу.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини