Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС навела алгоритм отримання даних про залишок на рахунку в СЕА ПДВ

Реклама

Платнику ПДВ в приватній частині Електронного кабінету в меню "Система електронного адміністрування ПДВ" доступна інформація з СЕА ПДВ - нагадали в ГУ ДПС у Донецькій області.

Використовуючи опцію "Реєстр транзакцій" користувачі Електронного кабінету отримують перелік всіх операцій, пов'язаних з електронним рахунком у СЕА ПДВ. Також можна дізнатись інформацію про тип транзакції (зарахування коштів, списання коштів тощо), загальну суму поповнення електронного рахунку, списання коштів з електронного рахунку, суму всіх кредитових оборотів по електронному рахунку, заборгованість, актуальний залишок коштів на електронному рахунку.

Тож, інформацію щодо залишку коштів на електронному рахунку платник ПДВ може отримати через Електронний кабінет/меню "Система електронного адміністрування ПДВ"/опція "Реєстр транзакцій", а також якщо подаватиме сервісний запит J1302301/F1302301 "Запит щодо отримання реквізитів електронного рахунку та інформації щодо залишку коштів на такому рахунку", то отримає у відповідь витяг J1402301/F402301 "Витяг про реквізити електронного рахунку та інформації щодо залишку коштів на такому рахунку".

З рішенням Liga360: Бухгалтер перевіряйте постачальників, клієнтів, контрагентів, дізнавайтесь код ЄДРПОУ, адресу реєстрації, статус платника ПДВ. Щоб скористатись усіма перевагами Liga360 для бухгалтерів замовте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини