Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Протягом якого строку до реєстру платників єдиного податку вносять зміни у відомості про види господарської діяльності єдинників — ДПС

Реклама

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що до реєстру платників єдиного податку вносяться, зокрема, відомості про види господарської діяльності платника єдиного податку. У разі зміни відомостей, передбачених підпунктами 1 - 5 п. 299.7 ПКУ, вносяться зміни до реєстру платників єдиного податку в день подання платником відповідної заяви. При цьому нормами ПКУ не визначені терміни внесення змін до реєстру платників єдиного податку у разі зміни відомостей про види господарської діяльності платника єдиного податку першої - третьої груп.

Податківці звертають увагу, що у разі здійснення видів діяльності, не зазначених у реєстрі платників єдиного податку, платники єдиного податку зобов'язані перейти на сплату інших податків і зборів, визначених ПКУ, з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) періодом, у якому здійснювалися такі види діяльності - пп. 7 пп. 298.2.3 ПКУ.

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Замовляйте LIGA360 сьогодні та будьте впевнені у своїх бізнес-зв'язках.

Купуйте LIGA360 у серпні - отримуте місяць користування преміум-пакетом для двох ваших колег. На вибір надаються професійні рішення для юристів, бухгалтерів, HR, піарників, служби безпеки. Подробиці акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини