Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тепер для отримання КЕП від ДПС можна пред’явити е-паспорт з Дії

Реклама

До "Дії" вже приєднався кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДПС (далі - Надавач). Про це йдеться на сайті Надавача.

Тож, починаючи із 23 серпня 2021 року, власникам е-паспорта та е-паспорта для виїзду за кордон не потрібно надавати копії документів, що посвідчують особу чи її спеціальний статус, під час отримання послуг у Надавача.

Це сталося завдяки Закону № 1368 (чинний із 23.08.2021 року), який закріпив на рівні закону України можливості використання громадянами України відображення в електронній формі інформації, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки, у паспорті громадянина України для виїзду за кордон, а також у інших документах, в яких відображається інформація про реєстраційний номер облікової картки платника податків та/або про зареєстроване місце проживання.

Купуєте одне професійне рішення - користуєтеся втрьох. Тільки в серпні триває акція на цифрові системи LIGA360 для юристів, бухгалтерів, HR, піарників, служби безпеки. Придбаючи один пакет, отримуйте місяць користування 2 інших преміум-пакетів на вибір. Поєднайте роботу команди в просторі LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини