Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна та Катар підписали зміни до Угоди про уникнення подвійного оподаткування

Реклама

Міністерство фінансів повідомило про підписання 02.09.2021 року Протокол між Урядом України та Урядом Держави Катар про внесення змін до Угоди про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи (далі - Протокол, Угода).

Такий Протокол передбачає:

- розширення положень ст. 25 Угоди "Процедура взаємного узгодження", відповідно до якої будь-яка домовленість, досягнута компетентними органами України та Катару в рамках процедури взаємного узгодження, повинна виконуватись незалежно від будь-яких обмежень в часі, передбачених національним законодавством Договірних Держав;

- доповнення ст. 26 Угоди "Обмін інформацією" положенням, яким передбачається розширення можливостей компетентних органів України та Катару щодо використання отриманої інформації за умови отримання дозволу відповідного компетентного органу, який надав інформацію;

- нову редакцію ст. 28 Угоди "Право на отримання вигід", що обмежує можливості застосування пільгових положень Угоди, якщо основною метою є отримання таких пільг.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін законодавства або появу роз'яснень податківців - скористайтеся комплексним рішення для бухгалтера LIGA360. Спробуйте зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини