Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ затвердить перелік професій, яким обов’язково треба мати щеплення від COVID-19 — рішення КМУ

Реклама

У Міністерстві охорони здоров'я затвердять чіткий перелік професій виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням від коронавірусної інфекції. Про це повідомило МОЗ.

До переліку включать:

  • працівників закладів освіти;

  • працівників центральних органів виконавчої влади та їх структурних підрозділів;

  • працівників місцевих державних адміністрацій.

Відповідне протокольне рішення прийняли на засіданні уряду.

«Перші пріоритетні групи, ті хто вакцинувались на перших етапах кампанії, вже досягнули показників понад 80% охоплення - це медики, військові ЗСУ, структури МВС. Групи з 3 етапу - освітяни та держслужбовці - ще не досягли такого результату охоплення. Ми вважаємо за доцільне прийняти жорстке рішення для убезпечення освітнього процесу та функціонування органів державної влади, особливо в частині надання адміністративних послуг, де відбувається тісний контакт зі споживачами», - коментує міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини