Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Харківській області посилять протиепідемічні заходи – рішення комісії ТЕБ та НС

Реклама

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 7 жовтня розглянула загострення ситуації з поширенням коронавірусної хвороби на території Харківської області. Про це інформує Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Як зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, на початку тижня спостерігалось погіршення епідситуації в Харківській області, але оперативні дії влади дозволили стабілізувати ситуацію. Ситуація з поширенням COVID-19 залишається напруженою, тому Комісія ухвалила рішення зобов'язати Харківську обласну державну адміністрацію посилити протиепідемічні заходи в регіоні.

Комісія ТЕБ та НС доручила Харківській ОДА:

- продовжувати збільшувати кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та експрес-тесту;

- посилити контроль за дотриманням критеріїв госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою, неухильно виконуючи галузеві стандарти організації надання медичної допомоги хворим на COVID-19;

- оновити маршрути пацієнтів та їх суворе виконання медичною службою області;

- ініціювати встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території окремих територіальних громад у межах області.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія: спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини