Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 15 жовтня в Україні запроваджується перша «червона» зона карантину

Реклама

У вівторок, 12 жовтня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 15 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Херсонської області та застосувати на її території обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов.

Нагадаємо, що у «червоній» зоні заклади громадського харчування, кінотеатри та театри, ринки, фітнес-центри зможуть працювати лише за умови, що вакциновані (або мають довідку про те, що перехворіли ковідом, або негативний результат тесту на цю хворобу) 100% і персоналу, і клієнтів. З-поміж навчальних закладів на дистанційний режим не переходять в «червоній» зоні лише дошкільні заклади та початкова шкода.

Нещодавно також було оголошено, що в «червоній» зоні скористатися міжрегіональним транспортом зможуть лише пасажири з антиковідними документами. Таке рішення ухвалив Кабмін, зміни повинні запрацювати з 21 жовтня.

Бажаєте отримувати сповіщення про зміни контрагентів й законодавства? Налаштуйте смарт-сигнали в LIGA360:Бухгалтер - і у вас завжди будуть актуальні реквізити контрагентів і нормативно-правова база. Замовляйте тестовий доступ, щоб спробувати усі інструменти LIGA360 для бухгалтерів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини