Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Міносвіти радять не зволікати з осінніми канікулами, а почати вже 18 жовтня

Реклама

Через стрімке зростання нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 по всій Україні (згідно з даними МОЗ), відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Міністерство освіти і науки рекомендує закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня 2021 року.

«Чинним законодавством передбачено, що структура і тривалість навчального року й відпочинку між ними визначаються виключно рішенням педагогічної ради закладу освіти. А тому, звертаючись до педрад, прошу відповідально поставитися до рекомендацій Міносвіти», - наголосив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Своєю чергою, діти в усіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком - з 25 жовтня. Причин для дострокового початку канікул немає. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Причин для дострокового початку осінніх канікул немає. Наразі в школах Києва на Covid-19 хворіє трохи більше ніж 800 учнів, а це менше ніж 0,3% від загальної кількості столичних школярів. Крім того, у всіх закладах освіти вже вакциновано понад 86% працівників, що є однією з основних умов очної роботи. Враховуючи темпи вакцинації, вже до кінця жовтня ми вакцинуємо практично 100% співробітників», - заявив Валентин Мондриївський.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum - автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте доступ до системи Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини