Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 23 жовтня ще одна область опиниться в червоній зоні карантину

Реклама

На території Сумської області з 00 год. 00 хв. 23 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 20 жовтня, інформує Урядовий портал.

Як зазначив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, в регіоні спостерігається системне збільшення показників завантаженості ліжок з киснем, госпіталізації, а також коефіцієнт виявлення випадків інфікування перевищує 35%.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

Крім того, Чернігівській, Львівській, Рівненській та Житомирській областям доручено посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм, збільшити ліжковий фонд та ввести додаткові карантинні обмеження на територіях об'єднаних територіальних громад, в яких фіксуються найбільші спалахи захворюваності на COVID-19.

Ефективне управління бізнесом можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе бути в курсі всіх законодавчих змін та забезпечить надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнайтеся більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини