Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З вівторка червоний рівень епідемічної безпеки діє вже у восьми областях

Реклама

У суботу, 23 жовтня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів О. Немчинов.

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 26 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей.

Також вирішили застосувати на території Рівненської та Миколаївської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Раніше «червоний» рівень був встановлений для Херсонської, Запорізької, Одеської, Донецької, Дніпропетровської та Сумської областей.

Також нещодавно у КМДА повідомили, які обмеження для бізнеса, транспорту та мешканців будуть діяти під час перебування Києва в червоній зоні карантину. А у МОН заявили, що університетам, інститутам та коледжам потрібно з 25 жовтня йти на дистанційне навчання.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Дізнайтеся більше про LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини