Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В уряді назвали варіанти підтримки бізнеса після посилення карантину

Реклама

Цього року створено необхідні умови для роботи бізнесу в умовах карантину, основна з них - це вакцинація. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Оскільки ми не запроваджуємо локдаун, закриття бізнесу не відбувається. Наша мета - вакцинувати населення, колективи. В цих умовах підприємці працюватимуть без додаткових обмежень», - зазначив очільник уряду.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд продовжує вести діалог із бізнесом щодо можливої підтримки з боку держави в умовах пандемії. За словами глави уряду, найбільша кількість питань, що турбує підприємців, стосується розширення доступності до кредитних ресурсів, зменшення орендної плати та питання комунальних тарифів.

За словами Дениса Шмигаля, урядом здійснено низку кроків у напрямку підтримки бізнесу. «Урядом полегшено доступ до кредитних коштів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Здійснено низку полегшень для отримання цих грошей, зокрема що стосується фінансового лізингу та дозволу ФОП користуватися цією програмою», - підсумував Прем'єр-міністр.

Працюйте бухгалтерією в єдиному інформаційному просторі LIGA360. ІТ-платформа LIGA360 дозволяє формувати спільні рішення, обмінюватися шаблонами документів й нормативами з колегами, обговорювати новини й професійну аналітику. Дізнайтеся про всі переваги LIGA360:Бухгалтерія за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини