Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Працівникам у "червоних" зонах планують виплачувати допомогу — Рада може виділити 3 млрд грн

Реклама

Група народних депутатів зареєстрували законопроект № 6297 від 08.11.2021 року, який повинен скоригувати цифри в додатках № 1 та № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік". Він покликаий зробити можливим надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню COVID-19.

Пропонують для Мінекономіки виділити 3 млрд грн за бюджетною програмою 1201000 "Надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторною хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

В Пояснювальній записці до законопроекту вказують, що його мета - забезпечити соціальну підтримку застрахованим особам у зв'язку із запровадженням на території окремих регіонів обмежувальних протиепідемічних заходів, які призвели до тимчасового зупинення діяльності суб'єктів господарювання, а також стимулювання суб'єктів господарювання та найманих працівників до вакцинації.

Раніше в уряді назвали варіанти підтримки бізнеса після посилення карантину.

Бажаєте мінімізувати кадрові ризики для своєї компанії? Спробуйте ІТ-платформу LIGA360:HR. Дізнавайтесь першими про зміни трудового законодавства, контролюйте відгуки про бренд роботодавця, перевіряйте надійність кандидатів та співробітників. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини