Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 18 листопада до червоної зони карантину перейде ще одна область

Реклама

На території Вінницької області з 00 год. 00 хв. 18 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 листопада. В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Про це інформує Урядовий портал.

Як зазначив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, в регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за двома ознакам. Зокрема, кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками коронавірусної інфекції протягом останніх семи днів на 100 тис. населення, що становить 78,3 - 83,3 та коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19, що коливається в межах 22-23,1%.

На минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення щодо переведення в «червону» карантинну зону Черкаську область з 12 листопада. Також до «червоного» рівня епідемічної небезпеки входять Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська, Волинська області та місто Київ.

Пошук відповідей на ситуації з бухгалтерського обліку займає багато часу? Знаходьте потрібну інформацію в один клік на ІТ-платформі LIGA360. Деталі за посиланням. Тільки до 25 листопада отримайте спеціальну пропозицію на корпоративне рішення LIGA360 до 30-річчя LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини