Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київські школи зможуть повернутись до очного навчання, але за певної умови – КМДА

Реклама

Столичні школярі зможуть повернутися за парти після спаду захворюваності на COVID-19 серед дітей. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Рішення про введення дистанційного навчання у школах прийнято комісією ТЕБ та НС КМДА і базувалось на тих даних, які ми щоденно отримували про захворюваність учнів. До канікул цей показник був на рівні близько 100 захворювань на день і тенденція була до зростання цифр. До цього показника варто було додати тих, хто хворів безсимптомно, заражаючи рідних і близьких. Та й самі діти, на відміну від попередніх хвиль, стали більше хворіти у складній формі. На сьогодні ми бачимо, що добова захворюваність серед школярів знизилася, а це свідчить про те, що все було зроблено правильно. Спостерігаємо за динамікою. Як тільки ситуація покращиться, за парти повернуться насамперед учні молодшої школи», - заявив Валентин Мондриївський.

Отримайте всі відповіді щодо бухгалтерського й кадрового обліку на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові інструкції, експертні роз'яснення, свіжа аналітика. Подробиці за посиланням. До 25 листопада скористайтеся спеціальною пропозицією на командне рішення LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини