Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 22 листопада столичні школи повертаються до очного навчання – КМДА

Реклама

Із 22 листопада у столичних закладах освіти відновлюють очне навчання. Відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Місто відновлює очне навчання у школах. Таке рішення комісія ухвалила, спираючись на два основних фактори: стійка динаміка зниження рівня госпіталізації хворих на COVID-19 та зниження відсотка завантаженості ліжок із киснем у столичних лікарнях. Усі столичні заклади середньої освіти, незалежно від типу та форми власності, можуть відновити навчання у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних вимог, що встановлені урядом для «червоної» зони», - зазначив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА підкреслив, що всі школи готові з 22 листопада прийняти учнів та поновити очний навчальний процес.

Читайте також:

- "Неоплачувана відпустка на час карантину від А до Я";

- "Як оформити вихід працівників на роботу з «карантинної» відпустки".

«Я хотів би звернутися до всіх мешканців столиці. Ситуація з розповсюдженням вірусу - складна. І показники захворюваності по Україні, на жаль, - досі високі. Багато регіонів, і Київ зокрема, залишаються в «червоній» зоні. Тому я закликаю всіх дотримуватися ключових протиепідемічних правил! Вакцинуватися. Бо загроза стрімкого поширення вірусу не минула. Потрібно бути дуже обережними і свідомими», - наголосив міський голова Віталій Кличко.

LIGA ZAKON святкує 30-річчя та дарує унікальні подарунки українським бізнесам. Придбайте корпоративне рішення LIGA360 на період від 3 місяців - підключіть більше преміум-користувачів. Переходьте на управляння бізнес-ризиками й інформацією в режимі смарт вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини