Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За податковою знижкою за 2020 рік можна звернутись до 31 грудня

Реклама

Громадяни можуть реалізувати право на податкову знижку за витратами, понесеними упродовж 2020 року, до 31 грудня 2021 року (включно) - повідомили в ГУ ДПС у Донецькій області.

Подати декларацію про майновий стан і доходи для права на податкову знижку потрібно за місцем податкової адреси.

До податкової знижки включають фактичні витрати платника ПДФО за 2020 рік, які підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і особу, яка звертається за податковою знижкою (їх покупця (отримувача), а також копіями договорів за їх наявності, в яких обов'язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк оплати за такі товари (роботи, послуги).

Копії таких документів (крім електронних розрахункових документів) надають разом з податковою декларацією, а оригінали цих документів не надсилають органу ДПС, але зберігають упродовж строку давності, встановленого ПКУ.

Податкову декларацію можна подати:

- особисто або уповноваженою на це особою;

- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

- направити засобами електронного зв'язку.

Читайте публікацію "Податкова знижка на навчання в річній декларації фізособи". Більше 1,4 тис. ситуацій та алгоритмів дій для бухгалтера - на ІТ-платформі LIGA360. Замовте презентацію професійних рішень LIGA360: Бухгалтер та LIGA360: НR прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини