Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Старт роботи е-кабінету системи фінмоніторингу відтерміновано на 1 травня 2022 року

Реклама

Держфінмоніторинг інформує суб'єктів первинного фінансового моніторингу про наказ Мінфіну від 17.11.2021 р. № 602, який чинний із 26.11.2021 року.

Цим наказом відтерміновано набрання чинності наказу Мінфіну "Про затвердження порядку обміну інформацією з питань фінансового моніторингу" від 04.06.2021 р. № 322 (далі - Наказ № 322) із 27 листопада 2021 року на 1 травня 2022 року.

На цю дату перенесено уведення в дію Порядку створення особистого кабінету суб'єкта первинного фінансового моніторингу та доступ до е-кабінету системи фінансового моніторингу та Порядок інформаційної взаємодії суб'єктів первинного фінансового моніторингу та Державної служби фінансового моніторингу України, в тому числі нові формати та категорії інформаційного обміну.

Тому впровадження Інформаційно-телекомунікаційної системи "електронний кабінет системи фінансового моніторингу" для інформаційного обміну та подання суб'єктами первинного фінансового моніторингу інформації відповідно до Наказу № 322 буде здійснено одночасно з набранням чинності цього наказу.

До дати набрання чинності Наказу № 322 доступ до особистого кабінету суб'єктам первинного фінансового моніторингу буде надаватися в тестовому режимі, про що буде повідомлено додатково.

Також до набуття чинності нормативно-правової бази щодо забезпечення роботи е-кабінету системи фінансового моніторингу та надання суб'єктам доступу до особистих кабінетів, суб'єкти первинного фінансового моніторингу зобов'язані надавати до Держфінмоніторингу інформацію в електронному або паперовому вигляді відповідно до вимог чинних нормативно-правових актів.

ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини