Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Казначейські платежі в новорічний період: бюджетникам повідомили регламент

Реклама

Державна казначейська служба України виклала Регламент роботи казначейських органів у період завершення бюджетного 2021 року та початку 2022 року.

Граничний термін проведення видатків бюджетного 2021 року -30 грудня 2021 року.

30 грудня 2021 року до 19.30 завершується прийняття електронних документів клієнтів із системи дистанційного обслуговування "Клієнт-казначейства - Казначейство" до облікових систем АС "Є-Казна Доходи", АС "Є-Казна".

31 грудня 2021 року органи Казначейства працюють без клієнтів.

Відповідно до регламенту роботи СЕП НБУ Казначейство 31 грудня 2021 року до 13.00 здійснює погашення та обслуговування державного боргу в національній валюті, а також зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів та інших платежів на рахунки, відкриті в Казначействі.

Зараховуватимуть надходжень до бюджетів усіх рівнів та інших платежів на рахунки, відкриті в Казначействі, які надійдуть через СЕП НБУ у період з 1 січня до 3 січня 2022 року (включно), датою банківського дня 4 січня 2022 року.

Починаючи з 4 січня 2022 року органи Казначейства працюють у звичайному режимі.

Кошти в іноземній валюті, які обліковуються на рахунках, відкритих в установах банків (крім залишків власних надходжень бюджетних установ в іноземній валюті, які обліковуються на їх рахунках, відкритих в установах банків, коштів на рахунках бюджетних установ, розташованих за кордоном, та коштів, розмішених на рахунках у банках у іноземній валюті, отриманих як надходження в рамках програм допомоги і грантів ЄС, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ та як кредити (позики), залучені державою від іноземних держав, іноземних фінансових установ і міжнародних фінансових організацій у порядку, затвердженому КМУ) на підставі платіжних доручень власників рахунків необхідно перерахувати не пізніше 30 грудня 2021 року.

Використовуйте в роботі ІТ-платформу LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини