Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці відвідують ФОПів для консультування із питань РРО

Реклама

Починаючи із 1 січня 2022 року застосовувати РРО та/або програмні РРО (незалежно від виду діяльності та обсягу доходу) зобов'язані ФОП - платники ЄП 2-4 груп.

Наразі столичні податківці проводять активну інформаційну кампанію щодо використання сучасних касових апаратів - повідомили в ГУ ДПС у м. Києві.

В рамках кампанії щоденно проводяться тематичні заходи, співпраця з бізнесом, інспектори виходять з роз'ясненнями безпосередньо до ФОПів і ці візити носять виключно інформативний характер.

В ході таких зустрічей податківці роз'яснюють нововведення, відповідають на актуальні питання громадян та можуть проконсультувати стосовно роботи касового апарату. Також у рамках роз'яснювальної кампанії щодо застосування РРО/ПРРО столичні податківці розсилають інформаційні повідомлення на електронні адреси підприємців. Вони містять тематичну інформацію та пам'ятки щодо РРО/ПРРО. Такі листи, як і візити податківців, також носять суто інформативний характер.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини