Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС пояснила дії підприємців із ПРРО, якщо змінилося місце торгівлі

Реклама

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків надало рекомендації, як перереєструвати програмний РРО (далі - ПРРО) при зміні місця торгівлі.

Для реєстрації ПРРО необхідно до органу ДПС подати заяву за формою № 1-ПРРО, яка наведена у додатку 1 до Порядку № 317, за ідентифікатором форми J/F 1316604. Така заяву надають в електронній формі.

У заяві вказують локальний номер ПРРО, який присвоюють такому ПРРО суб'єкт господарювання. Він зберігається за ПРРО до дати скасування йог реєстрації.

Реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО містить графу "Ідентифікатор об'єкта оподаткування", яку заповнюють згідно з повідомленням за ф. 20-ОПП.

Якщо місце підприємницької діяльності після реєстрації ПРРО змінюється, тоді суб'єкт господарювання подає повідомлення за ф. № 20-ОПП уже з зазначеними змінами. Надалі потрібно ще раз подати реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО з позначкою “Перереєстрація” та вказати в графі "Ідентифікатор об'єкта оподаткування" дані про господарську одиницю, де буде використовуватись ПРРО, згідно з поданим новим повідомленням за ф. № 20-ОПП.

Отримайте всі відповіді щодо бухгалтерського обліку на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові інструкції, експертні роз'яснення, свіжа аналітика. Подробиці за посиланням.

Також читайте:

- Податкова випустила відеоінструкцію по встановленню ПРРО Каса;

- розрахунок через програмний РРО: чи оштрафують за невидачу чеку покупцю;

- ДПС повідомила, чи реєструють КОРО на ПРРО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини