Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкові вимоги будуть містити деталізований розрахунок суми податкового боргу

Реклама

Податківці звертають увагу, що Закон № 1914 відредагував п. 59.3 ПКУ, який передбачає надсилання платнику податків податкової вимоги разом з детальним розрахунком суми податкового боргу.

Саме із цієї причини в ДПС розробили проєкт наказу Мінфіну "Про внесення змін до Порядку направлення податковими органами податкових вимог платникам податків".

Тож податкові вимоги будуть направлятись платникам податків разом з детальним розрахунком суми податкового боргу.

Також у зв'язку з цим пропонують викласти форми вимог у новій редакції та відповідно доповнити їх розрахунком - деталізацією сум податкового боргу платника податків.

Додатково передбачать, що при направленні платнику податків податкової вимоги в електронний кабінет до реєстру вимог автоматично вноситимуть інформацію про її доставку в електронний кабінет з квитанції про доставку, а паперову копію вимоги та квитанції друкуватимуть та долучатимуть до справи платника податків.

Перевіряйте інформацію про юридичних та фізичних осіб у рішенні LIGA360:Підприємець. Дані ЄДР, публічні кошти, перевірки держорганів, банкрутство, судові рішення, ризики у співпраці. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини