Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи буде адмінштраф за несвоєчасне подання об’єднаної звітності під час карантину

Реклама

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків відповіло, чи буде застосовуватись адмінвідповідальність до податкових агентів за неподання або несвоєчасне подання податкового розрахунку.

За неповідомлення або несвоєчасне повідомлення ДПІ за встановленою формою відомостей про доходи громадянслідує попередження або штраф на посадових осіб підприємств, установ і організацій, а також на громадян - суб'єктів підприємницької діяльності у розмірі від 2 до 3 НМДГ, тобто від 34 до 51 грн (ч. 1 ст. 1634 КпАП).

Ці ж дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адмінстягненню за те ж порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ і організацій, а також на громадян - суб'єктів підприємницької діяльності у розмірі від 3 до 5 НМДГ (51-85 грн).

Водночас змін в частині незастосування до податкових агентів адмінвідповідальності на період карантину до КпАП не вносились.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини