Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС вказала на зміни в документах на перевезення пального в умовах воєнного стану

Реклама

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області звернули увагу на оновлені правила переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами у період до припинення або скасування воєнного стану на території України.

Податківці відсилають до пп. 69.4 підрозділу 10 розділу ХХ "Перехідні положення" ПКУ, за яким у період до припинення або скасування воєнного стану на території України при неможливості зареєструвати акцизну накладну в Єдиному реєстрі акцизних накладних дозволене переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами за наявності товарно-транспортної накладної.

Така ТТН повинна містити всю інформацію, що і у відповідній акцизній накладній, яка повинна бути зареєстрована в Єдиному реєстрі акцизних накладних протягом трьох місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні.

Користуйтеся у роботі публікаціями:

- "Оборонна" податкова реформа: акциз та ліцензії";

- "АЗС має намір безоплатно передати військовим цигарки та пальне: як оформити".

Найважливіші питання для бізнесу під час війни: організація господарської діяльності, персонал, податки, звітність, мито тощо. Все це і багато іншого в аналітичному проекті від LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини