Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці подаватимуть електронну інформацію про вакансії за формою № 3-ПН

Реклама

Мінекономіки розробило проект наказу "Про затвердження форми звітності № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії) та Порядку її подання".

Запропоновано аби форму № 3-ПН можна була подавати в електронній формі (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів) або в паперовій формі.

Форма № 3-ПН заповнюватимуть та подаватимуть роботодавці до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця з дня виникнення у нього потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії.

Актуальність зазначеної(их) у поданій формі № 3-ПН вакансії(й) уточнюватимуть фахівці центру зайнятості не рідше ніж двічі на місяць під час особистої зустрічі з роботодавцем, шляхом електронної комунікації, зокрема мобільним чи фіксованим зв'язком, надсиланням/отриманням повідомлення електронною поштою.

Роботодавець зможе самостійно повідомити центр зайнятості про закриття вакансії(й) шляхом електронної комунікації, зокрема мобільним або фіксованим зв'язком, надсиланням повідомлення електронною поштою, а також під час особистої зустрічі з фахівцем центру зайнятості.

Кадрові й бухгалтерські питання, сплата податків, чи релокація бізнесу - дізнайтеся як діяти від експертів LIGA ZAKON за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини