Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАДС пояснило порядок дій із розпочатими до війни конкурсами на посади держслужбовців

Реклама

НАДС в роз'ясненні від 08.04.2022 року відреагувало на запити служб управління персоналом щодо конкурсів, які були розпочаті до введення в Україні воєнного стану.

Служби управління персоналом запитують, що робити з конкурсами, оголошеними до введення в дію воєнного стану та за результатами яких не визначено переможців конкурсу.

За відсутності можливості своєчасно завершити конкурсну процедуру у межах терміну 45 календарних днів з дня оголошення конкурсу, її завершують автоматично. Після відновлення роботи Єдиного порталу вакансій державної служби служба управління персоналом держоргану, в якому оголошено конкурс, оприлюднює інформацію про відсутність переможця конкурсу. Приймати окремий наказ (розпорядження) керівнику держслужби або суб'єкту призначення не потрібно.

НАДС рекомендує службам управління персоналом здійснювати інформування про результати конкурсу одним із доступних способів, який обраний кандидатом у заяві про участь у конкурсі, зокрема засобами телекомунікаційного зв'язку.

Також нагадують, що із 25 лютого 2022 року призупинено роботу Єдиного порталу вакансій державної служби. Тому розмістити відповідну інформацію можна буде після відновлення роботи Порталу.

Тимчасовий безкоштовний доступ LIGA360 для органів влади, судів, прокуратур та армії! Замовляйте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини