Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як оплачують працю педпрацівників закладів освіти, які знаходяться на території тимчасової окупації - МОН

Реклама

В МОН пояснили, як проводять виплати працівникам закладів та установ освіти, які знаходяться на території тимчасової окупації або у місцях бойових дій. Відповідь містить лист 25.04.2022 р. № 1/4444-22.

В міністерстві нагадали про можливість змінити місце розташування та перейти на обслуговування до органів Казначейства за новою адресою розташування для закладів та установ освіти, які розташовані в місцях бойових дій або під тимчасовою окупацією.

Проте наразі не всі громади самостійно можуть виплатити зарплату працівникам закладів освіти через різні причини (окупація, відсутність електропостачання, втрачений зв'язок з начальником відділу освіти, керівником закладу і бухгалтерією тощо).

Аби налагодити механізм виплати зарплати педагогічним працівникам у тих громадах, які не можуть зробити цього самостійно, МОН спільно з Мінфіном і Казначейством вишукують реальні можливості вирішення цього питання в тих умовах, що склалися.

Кадрові й бухгалтерські питання, сплата податків, чи релокація бізнесу - дізнайтеся як діяти від експертів LIGA ZAKON за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини