Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки спростило формування фінпланів для держсектору в умовах воєнного стану

Реклама

На період воєнного стану суб'єкти господарювання державного сектору економіки можуть складати фінансовий план за скороченою формою, яка містить основні фінансово-економічні показники, визначені таблицями "Основні фінансові показники", III "Рух грошових коштів (за прямим методом)" та V "Інформація щодо отримання та повернення залучених коштів" форми фінансового плану згідно з додатком 1 до Порядку № 205.

Таке спрощення передбачене наказом Мінекономіки «Про деякі питання фінансового планування в умовах воєнного стану» від 21.04.2022 р. № 938-22.

Проект фінансового плану за скороченою формою подають за допомогою системи електронної взаємодії органів виконавчої влади із використанням електронного підпису чи печатки. Якщо суб'єкт господарювання не підключений до системи, то проект фінансового плану за скороченою формою можна подавати у паперовому вигляді, підписаний керівником, із пронумерованими і прошнурованими сторінками у двох примірниках.

Фінансові плани, затверджені відповідно до цього наказу, підлягають перегляду відповідно упродовж двох місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Як встигнути за змінами законодавства в умовах воєнного стану? Оперативні надходження актуальних документів - у LIGA360. Замов сьогодні зі знижкою 40%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини