Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внутрішньо переміщені медики можуть працевлаштуватись за новим місцем роботи: які документи потрібні

Реклама

В МОЗ нагадали, що врегулювали нормативно працевлаштування медпрацівників, які через повномасштабну війну втратили можливість працювати за основним місцем роботи, у медзаклади інших регіонів України.

Тут мова йде про тимчасове залучення медиків із числа внутрішньо переміщених осіб у заклади охорони здоров'я, яке врегульовано наказом МОЗ «Про облік та табелювання медичних працівників, які надають медичну допомогу поза основним місцем роботи в період воєнного стану на території України» від 04.03.2022 р. № 414.

Хочеш отримувати роз?яснення щодо “гарячих” кадрових тем, аналітику й експертні консультації? Спробуй LIGA360:HR-менеджер. Тільки обрана інформація й мінімум часу на пошук.

Однак порядок працевлаштування в іншому закладі охорони здоров'я для внутрішньо переміщених медичних працівників такий же самий, як і в разі звичайного працевлаштування.

Тож медичний працівник подає пакет документів, до якого входять

- паспорт або ID-картка - документу, що засвідчує особу;

- ідентифікаційний номер;

- документ, який підтверджує освіту та професійну кваліфікацію (диплом, сертифікат лікаря-спеціаліста, посвідчення про кваліфікаційну категорію);

- документ, який підтверджує професійний стаж (трудова книжка);

- заяву з проханням про прийняття на роботу.

При наявності кандидат на посаду може також подати інші додаткові документи.

Також звертають увагу, що у разі втрати паспорта можна використовувати мобільний застосунок «Дія». Подати документи на оформлення ID-картки та закордонного паспорта, а також відновити втрачені документи можна у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини