Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд зупинив конкурси на посади керівників, голів виконавчих органів та членів наглядових рад держпідприємств

Реклама

На період дії воєнного стану не проводиться конкурсний відбір керівників, голів виконавчих органів та членів наглядових рад суб'єктів господарювання державного сектору економіки, а також зупиняється конкурсний відбір на такі посади, який оголошений до моменту введення в дію воєнного стану.

Цього вимагає постанова КМУ від 31.05.2022 р. № 643.

Обрана інформація для HR-фахівця й кадровика - у рішенні LIGA360. Галузеві видання, актуальне законодавство й шаблони документів зібрані в єдиному просторі. Спробуй LIGA360:HR-менеджер прямо сьогодні.

В період війни можливе призначення на посаду керівників, голів виконавчих органів та членів наглядових рад суб'єктів господарювання, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави і вартість активів яких за даними останньої фінансової звітності або річний розмір чистого доходу яких перевищує 200 млн. гривень, а також особливо важливого для економіки підприємства, вартість активів якого за даними останньої фінансової звітності перевищує 2 млрд. гривень або річний розмір чистого доходу якого перевищує 1,5 млрд. гривень. Воно проводиться суб'єктом управління об'єктами державної власності після погодження кандидатур відповідних осіб КМУ без проведення конкурсного відбору на строк, який не перевищує строку дії воєнного стану та трьох місяців після його припинення або скасування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини