Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін оновить форму Звіту про контрольовані іноземні компанії

Реклама

На сайті ДПС з'явився проект наказу Мінфіну «Про затвердження форми Звіту про контрольовані іноземні компанії, скороченої форми Звіту про контрольовані іноземні компанії, Порядку заповнення Звіту про контрольовані іноземні компанії, скороченої форми Звіту про контрольовані іноземні компанії і подання до контролюючого органу та Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств».

Документ визначатиме порядок заповнення і подання до органу ДПС Звіту про контрольовані іноземні компанії і скороченої форми Звіту про контрольовані іноземні компанії.

Їх подають в електронній формі щодо кожної контрольованої іноземної компанії окремо.

Де бухгалтеру шукати актуальні форми й бланки? Усі чинні документи є в LIGA360:Бухгалтер. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Також проєкт наказу до вносяться зміни до податкової декларації з податку на прибуток:

- додаток КІК до рядка 06.1 КІК податкової декларації з податку на прибуток підприємств викладається в новій редакції;

- виключаються додатки КІК-К до рядка 02 КІК-К додатка КІК до рядка 06.1 КІК податкової декларації з податку на прибуток підприємств, КІК-ТЦ додатка КІК до рядка 06.1 КІК податкової декларації з податку на прибуток підприємств, КІК-ЦП до рядка 1.2 КІК-ЦП додатка 1.3 КІК-ЦП до рядка 02.1 КІК-К податкової декларації з податку на прибуток підприємств.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини