Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміна граничних строків для оприлюднення фінзвітності — законопроєкт

Реклама

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо граничної дати оприлюднення річної фінансової звітності та річної консолідованої фінансової звітності» №7489 від 24.06.2022 р.

Завдяки цьому закону має покращитися якість річної фінансової звітності та аудиторських звітів великих та середніх підприємств, а також суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у видобувних галузях. Законотворці планують для зазначених суб'єктів господарювання збільшити граничні строки для оприлюднення їх річної фінзвітності та надати тим самим час для більш якісної їхньої підготовки.

Чим простіше - тим зручніше. Liga:Report - це онлайн-сервіс подання звітності, який економить ваш час. Дізнайтеся більше.

Планується перенести максимальні терміни оприлюднення річної фінансової звітності разом з аудиторським звітом суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у видобувних галузях а також - великих та середніх підприємств, із 30 квітня, та, відповідно, 01 червня на 01 вересня та 01 жовтня року, наступного за звітним.

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини