Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці пояснили, як діяти бухгалтерам у разі зупинення реєстрації податкової накладної

Реклама

Головне управління ДПС у Харківській області нагадало, як подавати Повідомлення про подання пояснень та копій документів (далі - Повідомлення 1)/скарги на рішення комісії та копії документів при зупиненні реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - Скарга).

Його слід подавати до контролюючого органу в електронному вигляді у форматі ХМL за наступними формами:

- Повідомлення 1 - код форми J/F 13126;

- Скарга - код форми J/F 13132.

Кількість документів довільного формату (файлів), що додаються до Повідомлення 1/Скарги не повинна перевищувати 100 шт. Це пов'язано з оптимізацією обробки інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Разом з тим один файл може містити копії кількох документів, за умови, що його розмір не перевищує 2 Мб. Якщо кількість документів довільного формату (файлів) перевищує 100 шт., то платник повинен самостійно визначити їх пріоритетність та надати ту кількість, яка може бути оброблена інформаційно-телекомунікаційною системою.

Скористайтесь спеціальною пропозицією LIGA ZAKON до Дня бухгалтера. Тільки зараз рішення LIGA360:Бухгалтер можна придбати зі знижкою 30%. Обирайте тариф "Професійний" чи "Преміум" прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини