Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки повідомив обсяги виплат роботодавцям за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб

Реклама

Мінекономіки повідомляє, що більше 37,3 мільйона гривень виплатили роботодавцям на компенсацію зарплати внутрішньо переміщеним особам (далі - ВПО). Рішення прийняті щодо 5030 підприємців за працевлаштування 8415 осіб.

В рамках програми роботодавці подали 5194 тисяч пакетів документів, серед яких 3458 тисяч запитів надали юридичні особи і 1736 тисяч - ФОП.

Програма компенсації витрат на оплату праці ВПО передбачає виплату роботодавцям 6,5 тисяч грн за кожного працевлаштованого ВПО. Учасники програми отримують таку допомогу впродовж 2 місяців.

Аби отримати кошти роботодавець працевлаштовує ВПО та реєструє дані про неї на Порталі Дія. Через 5 днів треба подати заявку на отримання компенсації разом із документами, які підтверджують виплату зарплати та відрахування.

Учасниками програми можуть стати роботодавці, які перебувають на обліку як платники ЄСВ та подали податкову звітність за 4 квартал 2021 або весь 2021 рік. Бюджетні організації або фонди соціального страхування не мають права на виплати.

Знижка 30% на рішення LIGA360 для бухгалтерів - тільки у липні. Отримай максимум робочих інструментів й аналітики, слідкуй за змінами воєнного стану, та користуйся професійними сервісами для бухгалтерів. Дізнайся про акцію LIGA ZAKON за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини