Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики перерахувало часті помилки у поданнях на бронювання працівників

Реклама

Мінагрополітики повідомляє, що продовжує приймати документи на бронювання та розбронювання військовозобов'язаних в порядку, передбаченому постановою КМУ від 03.03.2022 р. № 194.

За результатами обробки документів державний секретар Мінагрополітики звернув увагу на ключові вимоги до оформлення пропозицій щодо бронювання військовозобов'язаних. Заявки, які оформленні з порушенням вимог, або не в повному обсязі, далі не розглядають та автоматично повертають заявнику.

«Найчастіше ми стикаємося з тим, що підприємства подають неповний пакет документів на бронювання, або документи оформлені з порушенням вимог, наприклад треба зазначати тільки рік народження без дати і місяця, військове звання та облікова спеціальність не відповідають запису у військовому білеті, вказана неточна назва територіального центру тощо. У тому випадку, коли хоча б один документ з переліку відсутній, або має неточні дані, Мінагрополітки не має права для розгляду та подальшого погодження у Міністерстві оборони України», - акцентував державний секретар Мінагрополітики.

Слідкуй за змінами законодавства щодо дистанційної роботи, оплати праці чи звільнення працівників в умовах воєнного стану. Все потрібне для HR-фахівця й кадровика є у LIGA360. Замовляй сьогодні.

Підприємство надає документ (дата та номер рішення) від обласної військової адміністрації або органів місцевого самоврядування, який підтверджує, що воно залучене до виконання мобілізаційних завдань (замовлень), а також вказати дату й номер відповідного договору. Крім того, необхідно обов'язково додати супровідний лист із належним обґрунтуванням.

Алгоритм подачі документів:

- супровідний лист із обґрунтуванням пропозицій щодо бронювання військовозобов'язаних, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб тощо за орієнтовною формою у форматі pdf;

- пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних за визначеною формою у форматі Excel; ці ж пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних за підписом керівника у форматі pdf;

- номер договору про виконання підприємством мобілізаційних завдань (замовлень);

- копію листа обласної військової адміністрації або КМДА про підтвердження наявності у підприємства мобілізаційних завдань (замовлень).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини