Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін скоригував форму податкової декларації екологічного податку

Реклама

У формі податкової декларації екологічного податку з'явилася комірка для зазначення реєстраційного номеру у контролюючому органі, що уточняються.

Також замість зазначення коду органу місцевого самоврядування за КОАТУУ буде вказуватися код за КАТОТТГ адміністративно-територіальної одиниці.

У додатку 1 до цієї форми Податкової декларації вказуватимуть:

- код територіальної громади, визначений за Кодифікатором адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад, затвердженим наказом Мінгромад від 26.11.2020 р. № 290 (далі - Кодифікатор), на території якої знаходиться стаціонарне джерело забруднення.

- код адміністративно-територіальної одиниці, визначений за Кодифікатором, за місцем розміщення стаціонарних джерел забруднення.

Відповідні зміни закріплені в наказі Мінфіну від 21.07.2022 р. № 206, котрий набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Лише обрана інформація для бухгалтерів - в рішенні LIGA360. Інструменти для контролю змін воєнного часу, аналітичні видання, роз?яснення експертів. Замовляй LIGA360:Бухгалтер прямо сьогодні, щоб не загубитися в інформаційному потоці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини