Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці повідомили про зміну форми податкової декларації з податку на прибуток

Реклама

ДПСУ повідомила, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України у розділі «Для громадськості» підрозділі «Взаємодія з громадськістю» > «Консультації з громадськістю» > «Проекти не регуляторних актів» розміщено проєкт наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» (далі - проєкт наказу).

Його підготовлено з урахуванням змін, внесених до ПКУ Законом України від 14.12.2021 р. № 1946-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Проєкт наказу передбачає внесення змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 р. № 897 з метою приведення її до положень Кодексу щодо спеціального режиму оподаткування резидентами Дія Сіті за особливими умовами.

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини