Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звільнення від сплати військового збору для групи платників податків — законопроєкт

30 серпня 2022, 10:00
2811
0
Реклама

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт № 7707 від 29.08.2022 р. «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором осіб, які є власниками нерухомого майна, пошкодженого або знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації».

Законопроектом пропонується внести зміни до пункту 16-1 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ, доповнивши його новим підпунктом «1.11». Він передбачає, що на період дії в Україні воєнного стану скасовується сплата військового збору для осіб, які є власниками нерухомого майна, пошкодженого або знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації. Підтвердженням факту наявності такого пошкодженого або знищеного майна є наявність інформації про таке майно у Державному реєстрі майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації, внесеної на підставі інформаційного повідомлення особи.

Усі бухгалтерські інструменти для підприємця - в одному рішенні. Замовляй рішення LIGA360, щоб знати про зміни законодавства, перевіряти контрагентів й подавати звітність онлайн. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини