Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бронювання військовозобов’язаних за новими правилами: що слід врахувати

21 жовтня 2022, 10:10
5313
0
Реклама

На Урядовому порталі повідомили, що електронний сервіс (електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов'язаних) починає працювати в штатному режимі.

Отже, починаючи з 14 жовтня бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе виключно через кабінет запитів на бронювання.

Про різні нюанси кадрового обліку та оплати праці читайте в підбірці матеріалів сучасного медіа для бухгалтерів «Інтербух».

Процедура подачі документів для бронювання військовозобов'язаних тепер повністю автоматизована і проходитиме набагато швидше та простіше.

Тому надалі листи, надіслані на електронну адресу Agromobplan2022@gmail.com розглядатися не будуть.

Нагадуємо, бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Усі бухгалтерські інструменти для підприємця - в одному рішенні. Замовляй рішення LIGA360, щоб знати про зміни законодавства, перевіряти контрагентів й подавати звітність онлайн. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини