Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як реєструється розрахункова книжка за допомогою електронного кабінету: інструкція ДПС

Реклама

В ГУ ДПС у Львівській області пояснили, як зареєструвати розрахункову книжку за допомогою електронного кабінету платника податків.

Реєструють першу РК в податковому органі одночасно з реєстрацією КОРО на окрему господарську одиницю або на РРО, а другої та наступних - на підставі заяви про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій та/або розрахункової книжки за ф. № 1-КОРО (ідентифікатор J/F1311304). Дата реєстрації першої РК - дата реєстрації КОРО.

Податковий орган при наявності підстав відмовляє в реєстрації РК та повідомляє про це СГ не пізніше 2 робочих днів з дня отримання реєстраційної заяви за ф. № 1-КОРО. За відсутності підстав для відмови посадова особа податкового органу не пізніше 2 робочих днів з дня отримання реєстраційної заяви за ф. № 1-КОРО проводить реєстрацію РК шляхом внесення даних до інформаційно-телекомунікаційної системи ДПС.

Також ознайомтеся із аналітичною статтею «Відмовляємося від КОРО: чи потрібно вносити зміни до реєстраційного посвідчення».

Максимум інструментів для бухгалтера - у рішенні LIGA360. Планувальник робочого дня, алгоритми дій для бухгалтера, шаблони й бланки, сервіс онлайн-звітності. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини