Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розширив перелік доходів, з яких утримуються аліменти

15 листопада 2022, 11:00
18402
0
Реклама

Уряд постановою від 11 листопада 2022 р. № 1263 вніс зміни до п. 8 Переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб.

Зміни торкнуться доходів військовослужбовців Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, Держспецзв'язку, Держприкордонслужби, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань, БЕБ, служби цивільного захисту та Державної кримінально-виконавчої служби, співробітників Служби судової охорони.

Згідно постанови № 1263 вищезазначені категорії осіб будуть тепер сплачувати аліменти також з інших виплат, установлених законодавством, зокрема додаткової винагороди, яка виплачується на період воєнного стану.

Станом на 14.11.2022 р. постанова не набрала чинності.

Де бухгалтеру шукати інформацію й відповіді? Впевнитися в професійному рішенні допоможе ІТ-платформа LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини