Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна уточнити дані одноразового декларування в рамках податкові амністії: пояснення ДПС

Реклама

В ДПС пояснили, чи можна після закінчення періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування зробити доповнення до такої декларації, яка була подана до 1 березня 2023 року.

Декларант може уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, виключно шляхом подання нової декларації у порядку, визначеному підрозділом 94 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ. При цьому попередньо подана декларація, інформацію з якої уточнюють, вважають анульованою. Після завершення періоду декларування платник податків може подати уточнюючий розрахунок до раніше поданої декларації виключно у випадках, передбачених підрозділом 94 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

Тож, уточнююча декларація після завершення періоду проведення кампанії декларування подається за умови подання декларантом звітної (нової звітної) декларації до строку закінчення зазначеного декларування та отримання за результатами камеральної перевірки повідомлення. Тому подати уточнюючу декларацію після закінчення періоду кампанії декларування з будь-яких інших підстав положеннями підрозділу 94 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ не передбачено.

Ще не встигли замовити рішення LIGA360 для команд? Поспішайте, адже пропозицію "3 рішення LIGA360 за 3000 грн/міс, або 5 - за 5000 грн/міс" продовжено до 25 листопада. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини