Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди і за якою формою заяви звертатися для отримання ліцензії на зберігання пального

Реклама

Органом ліцензування щодо діяльності з виробництва пального визначено ДПС, оптової та роздрібної торгівлі пальним, зберігання пального - територіальні органи ДПС.

Тому аби отримати ліцензії на право виробництва пального необхідно звертатись до ДПС. А для отримання ліцензій на право оптової торгівлі за наявності місць оптової торгівлі пальним чи роздрібної торгівлі пальним, зберігання пального - до Головних управлінь ДПС в областях та м. Києві за місцем торгівлі чи зберігання пального.

Для отримання ліцензії на право оптової торгівлі пальним за відсутності місць оптової торгівлі пальним - до Головних управлінь ДПС в областях та м. Києві за основним місцем обліку суб'єкта господарювання.

Проте чинними нормативно-правовими актами не затверджені форми заяв для отримання ліцензій на право виробництва, оптової або роздрібної торгівлі пальним, або на право зберігання пального. Тож заяву надають до органу ліцензування у довільній формі.

Джерело: повідомлення ДПС.

Як швидко знайти форму, бланк або нормативний акт? Понад 1,7 мільйонів документів є у LIGA360. А аналітичні фільтри допоможуть зробити пошук ще зручніше. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Також не пропустіть:

- Чи потрібна ліцензія на зберігання пального, заправленого в бак генератора - консультація ДПС;

- Коли отримується ліцензія на зберігання пального для власних потреб: висновок Верховного Суду.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини