Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Після змін у оргструктурі треба звертатися із заявою до органу, який видав акцизну ліцензію – ДПС

Реклама

При зміні відомостей, зазначених у виданій ліцензії (за винятком змін, пов'язаних з реорганізацією, та/або зміною типу акціонерного товариства), суб'єкт господарювання зобов'язаний у місячний термін з дня внесення таких змін звернутися до органу, який видав ліцензію, з відповідною заявою. Відповідна норма закріплена у Законі України «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР.

Тож, якщо у ліцензіата за місцем реєстрації змінилась назва району, йому необхідно звернутись до держреєстратора для внесення відповідних змін до реєстраційних даних. Також, якщо змінилась назва району за місцем торівлі, суб'єкт господарювання, використовуючи свій “електронний кабінет”, подає форму 20-ОПП із врахуванням змін та відповідно перереєстровує РРО (ПРРО).

Надалі у місячний термін від дати внесення таких змін, ліцензіат подає свою діючу ліцензію разом із заявою на переоформлення ліцензіїї до органу ліцензування та отримує ліцензію, оформлену на новому бланку з урахуванням змін.

У випадку порушення термінів звернення до органу ліцензування щодо зміни відомостей, зазначених у виданій ліцензії, таку ліцензію анулюють.

Джерело: повідомлення Головного управління ДПС у Вінницькій області.

-30% на корпоративне рішення LIGA360 - тільки до 31 грудня. Надайте повноту інформації та інструментів для керівників, юристів, бухгалтерів, HR, PR фахівців. А ще отримуйте бонус для всієї компанії: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. Замовляйте LIGA360 за новорічними цінами за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини